Moderni eläinkoulutus on paljon muutakin kuin temppuja ja tottelevaisuutta. Se on hyvinvoinnin keskeinen työkalu.

Eläinkoulutuksen tärkein tavoite on täyttää ihmisen vastuulla ja hoidossa elävien eläinten käyttäytymistarpeet rinnakkaiseloa hyödyttävillä tavoilla. Eläimille voidaan opettaa uusia taitoja käsittely- ja hoitotoimenpiteitä tai kuljettamista varten. Eläinlajille tyypillinen käyttäytyminen ja sen suosimat elinolosuhteet huomioidaan kokonaisuudessa ja koulutusvalinnoissa.

Eläinkoulutus voidaan toteuttaa suurempien eläinlajien siirtämiseen ja hoitoon liittyvänä kouluttamisena tai vaikka virikkeellisenä kala-agilityn tai muiden pienimpien lemmikkien tai kotieläinten kouluttamisena.

Esimerkkipaketteja

  • Pyydä tarjous
  • Koulutuspäivä 4 h tai workshop 2 x 6 h
  • Tarjolla ympäri Suomen

Eläinten kouluttaminen perustuu yksinkertaisimmillaan niiden oppimiskyvyn tuntemiseen ja lajityypillisen käyttäytymisen huomioimiseen. Eri eläinlajeja kouluttamalla huomaa, miten selkeää ja nopeaa positiivisen vahvistamisen avulla työskentely on. Koulutuspäivinä ja kursseina toteutetut harjoitukset eri eläinlajien kanssa ovat hauska tapa oppia kouluttamisesta ja haastaa omat taitonsa. Koulutuksissa on tavattu parikymmentä erilaista eläinlajia!

  • Pyydä tarjous
  • Koulutuspäivä 4 h tai workshop 2 x 6 h
  • Tarjolla ympäri Suomen

Eläinten pelot vaikeuttavat niiden liikuttamista ja käsittelyä. Positiivisen vahvistamisen teknikoilla pystyy havainnoimaan eläimen käyttäytymistä ja oppimista kolmella tasolla samaan aikaan. Koulutuksen avulla voidaan siis ennakoida harjoitusten lopputulosta, vähentää eläimen kokemia pelkoja ja lisätä sen hyvinvointia.

Ota yhteyttä ja kerro ideastasi! Olemme kiinnostuneita monenlaisesta yhteistyöstä eläinten oppimiseen ja koulutukseen liittyen.

Varaukset & tiedustelut