Taitoihin perustuva lähestymistapa eläinten kouluttamiseen edistää eläinten positiivista hyvinvointia.

Taitoihin perustuvan eläinkoulutuksen tärkein tavoite on täyttää ihmisen hoidossa elävien eläinten käyttäytymistarpeet rinnakkaiseloa hyödyttävillä tavoilla. Eläimille voidaan opettaa uusia taitoja käsittely- ja hoitotoimenpiteitä, kuljettamista tai virikkeellistä ongelmanratkaisua varten. Eläinlajille tyypillinen käyttäytyminen ja sen suosimat yksityiskohdat huomioidaan kokonaisuudessa ja koulutusvalinnoissa.

Käytännön eläinkoulutuksessa jokainen koulutustilanne suunnitellaan, toteutetaan ja lopuksi vielä arvioidaan, jotta suunnitelmaa voidaan kehittää edelleen. Siten harjoitukset voidaan toteuttaa mahdollisimman virheettömästi.

Esimerkkipaketteja

  • Pyydä tarjous
  • Workshop 2 x 6 h
  • Tarjolla ympäri Suomen

Käyttäytymiseen perustuva työturvallisuus on yksi käyttäytymisanalyysin laajimmalle levinneistä sovellusalueista. Se sopii eläinten parissa työskenteleville erinomaisen hyvin täsmällisyytensä vuoksi.

Käyttäytymiseen perustuva työturvallisuus käsittää kaksi osa-aluetta. Ensimmäisenä on oppimisen näkökulma, miten työturvalliset tavat muodostuvat ja miten niitä voidaan muuttaa. Toinen osa-alue on kevyt analyysimalli, jonka avulla voidaan luokitella ja erotella toisistaan työturvallista käyttäytymistä lisäävät tai sitä heikentävät seuraukset. Workshopin aikana tutustutaan käytännöllisesti siihen, miten osallistujat voivat ohjata sekä oman että toistensa työturvallisen käyttäytymisen vahvistumista.

  • Pyydä tarjous
  • Workshop 2 x 6 h
  • Tarjolla ympäri Suomen

Eläinten kouluttaminen perustuu niiden oppimiskyvyn tuntemiseen ja lajityypillisten käyttäytymistarpeiden huomioimiseen. Eri eläinlajeja kouluttamalla huomaa, miten selkeää ja nopeaa positiivisen vahvistamisen avulla työskentely on. Koulutuspäivinä ja kursseina toteutetut harjoitukset eri eläinlajien kanssa ovat hauska tapa oppia kouluttamisesta ja haastaa omat taitonsa. Koulutuksissa on tavattu parikymmentä erilaista eläinlajia!

Ota yhteyttä ja kerro ideastasi! Olemme kiinnostuneita monenlaisesta yhteistyöstä eläinten oppimiseen ja koulutukseen liittyen.

Varaukset & tiedustelut