Oppiminen osana terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisuutta tekee työstä ja asiakkuudesta turvallisempia.

Yksittäinen eläinlääkärikäynti on monelle koiralle muistiin painuva kokemus. Arkisten taitojen ja käsittelytoimenpiteiden kouluttamisen yleistyessä eläinklinikoilta toivotaan osaamista positiivisesta vahvistamisesta klinikkaympäristössä. Työturvallisuus on aina ihmisten käsissä ja tietysti koiralle myönteiset kokemukset vaikuttavat tulevaisuudessa myös omistajan tekemään klinikan ja eläinlääkärin valintaan!

Koiran käyttäytymisen havainnointi arjessa on tehokas hyvinvoinnin arviointimenetelmä, joka helpottaa asiakkaan ja eläinklinikan yhteistyötä. Käsittelyyn tarvittavien taitojen systemaattinen opettaminen koirille tekee työstä turvallisempaa ja mielekkäämpää sekä asiakaskokemuksesta rennomman. Miten eläinklinikkanne tarjoamat palvelut onnistuvat näiden asiakaskokemusten hyödyntämisessä?

Esimerkkipaketteja

  • 1500 € (alv. 24%) sis. koulutus, materiaalit, majoitus, matkakulut
  • Workshop 2 x 6 h
  • Tarjolla ympäri Suomen

Vie klinikkasi osaaminen uudelle tasolle! Täydennyskoulutuksena soveltavan käyttäytymisanalyysin tekniikat eläinten käsittelyssä tuovat asiantuntemukseenne lisäarvoa, jota asiakkaat arvostavat ja joka näkyy toistuvasti käsiteltävissä eläinyksilöissä hyvinvoinnin tukemisena.

Eläinlääkärin käsittely on hyödyllinen oppimistilanne eläimelle. Esimerkiksi koiranpentujen ja nuorten koirien kanssa voidaan hyödyntää yksinkertaisimpia positiivisen vahvistamisen tekniikoita, joiden avulla opetetaan esimerkiksi selällään tai kyljellään pysymistä, kiinnipidon ja pistämisen sietämistä sekä koiran asettelua. Tekniikat ovat käytännöllisiä, työturvallisuutta lisääviä ja soveltuvat erityisen hyvin myös kiireisiin työpäiviin.

Ota yhteyttä ja kerro yhteistyöideastasi. Olemme toteuttaneet vuosien varrella useita täsmäkoulutuksia toiveiden pohjalta!

Varaukset & tiedustelut