Pennun terveys, toivottu luonne ja ennen luovutusikää opetetut taidot ovat tulevaisuuden kestävin kokonaisuus.

Kasvattajan tekemä työ on myös murroksessa. Luonteen ja terveyden ohella uusiin koteihin muuttavilta pennuilta toivotaan myös erilaisia opittuja valmiuksia toimia yhteiskunnassa. Esimerkiksi kaupunkialueella arkisiin asioihin sosiaalistamisen aloittaminen on joillekin yksilöille jo liian myöhäistä sopivan luovutusiän aikaan.

Kasvattaja on monille koiranomistajille myös luotettava tiedonlähde. Opettamalla pennuille erilaisia nopeasti opittavia taitoja voidaan kasvattien tulevia omistajia kannustaa eettisesti ja yhteiskunnallisesti kestävään, nykyaikaiseen lemmikinpitoon. Hyvä kasvattaja erottuu aina massasta!

Esimerkkipaketteja

  • 640 € (alv. 24%)
  • 4 x 2 h harjoituskertaa
  • Voidaan toteuttaa myös etänä, kysy lisää!

Pikkupentuvalmennus sisältää kuukauden mittaisen valmennusjakson, jonka aikana alle luovutusikäisille pennuille opetetaan huolellisesti käsittelytoimenpiteitä, palkitsemiseen perustuvan koulutuksen alkeistaitoja (kohdentaminen ja vuorottelu) sekä pelottavien äänten yhdistämistä palkkioihin vaiheittaisen altistamisen avulla. Valmennuksen aikana opittu käyttäytyminen on pitkällä aikavälillä pentutestauksen tuloksia helpommin ja täsmällisemmin seurattavissa. Kasvattaja oppii käytännöllisten tekniikoiden toteutuksen ja pystyy toteuttamaan niitä itse sekä opettamaan niitä edelleen kasvattiensa uusille perheenjäsenille.

  • 550 € (alv. 24%)
  • Koulutuspäivä 4 h

Koulutuspäivän aihe voi olla esimerkiksi pentukoulutusta, arjen perustaitojen harjoittelua, ongelmanratkaisua tai tottelevaisuutta. Olemme toteuttaneet myös erilaisia koulutustekniikan ja vireenhallinnan harjoituksia sekä Leiki&Pelaa-päiviä. Aktiivisimpienkin koulutuspäivien aikana ehditään harjoitella myös rentoutumista ja keskustella koulutuksesta.

Varaukset & tiedustelut