Käytännön koulutukset ja luentopäivät erilaisten ryhmien tiedonjanoon ja treenitavoitteiden saavuttamiseen.

Yhdistysten ja yritysten järjestämät koulutukset ja luentopäivät kokoavat yhteen samoihin tavoitteisiin tähtääviä koiraihmisiä. Koulutuksia voidaan järjestää hyvin yksityiskohtaisista aiheista, yleisemmistä perustekniikoista tai vaativammin hallittavista kokonaisuuksista. Yleisimmin osallistujat tavoittelevat kattavaa koulutuksellista lähestymistä koiran kanssa kilpailemiseen harrastuslajissa.

Tilauspalveluina erilaisia koulutuspäiviä ja –viikonloppuja on järjestetty esimerkiksi koiran kanssa leikkimisestä, hajutyöskentelystä, tottelevaisuudesta, harrastuskoiran vireenhallinnasta, arjen perustaidoista ja koiran käsittelystä. Luennon ja käytännön harjoittelun yhdistämällä saatte vielä kattavamman koulutuspaketin!

Esimerkkipaketteja

  • 500 € (alv. 24%)
  • Koulutuspäivä 4 h
  • Monipuolinen aihevalikoima

Suosituimmat koulutuspäivät ovat käsitelleet harrastuskoirien vireenhallintaa ja motivaatiota sekä leikkimisen ja toiminnallisen palkitsemisen harjoittelua. Muita suosittuja teemoja ovat olleet pentukoulutus, arjen perustaidot, hajutyöskentely ja tottelevaisuus. Koulutus voidaan toteuttaa pienissä ryhmissä, yksityisohjausvuoroina tai pariharjoituksina ja niihin voidaan lisätä lyhyt aloitusluento.

  • Pyydä tarjous
  • Luento 2 h tai 4 h

Luentoja voidaan järjestää erikokoisille ryhmille. Lyhyt luento antaa käytännön koulutuspäivälle inspiroivan aloituksen, mutta pidempien luentopäivien aikana täyttyy rankempikin tiedonjano. Luentopäiviin voidaan lisätä yksittäisten demokoirien osuuksia, jolloin teoreettisempi sisältö esitellään käytännöllisessä ja helpommin ymmärrettävässä muodossa. Luentojen aiheita sovelletaan aina käytäntöön, joten kyselyiden perusteella voidaan toteuttaa erilaisia kokonaisuuksia. Ehdota omaa aihettasi!

  • 500 € (alv. 24%)
  • Koulutuspäivä 4 h

Ovatko yhdistyksen kurssit alkamassa, mutta niiden sisältö ja yhteiset toimintatavat ovat vielä hakusessa? Jokaisen kouluttajan vahvuudet voidaan nostaa esiin, sillä parhaimmillaan muiden ihmisten kurssittaminen opettaa kouluttajallekin nopeaa päätöksentekoa, vaihtoehtojen punnitsemista ja kehittää ongelmanratkaisutaitoja. Tuntemalla koulutusta paremmin prosessina ja ymmärtämällä erilaisten harjoitusten vaikutukset, yhteistyö kouluttajien välillä on sujuvampaa! Koulutuspäivä voi olla teoreettinen ja keskusteluihin painottuva tai puhtaasti käytännöllinen ja demokoirien kouluttamiseen perustuva.

Varaukset & tiedustelut