Koulutuspalvelut Jirka Vierimaa

Päätoimialue: Tampereen seutu
Puhelin: 0400 849 849
Sähköposti: jirkavierimaa@gmail.com

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Ryhmäkoulutus

Ryhmäkoulutuksiin ilmoittaudutaan oheisella ilmoittautumislomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje ja lasku sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Mikäli ilmoittautunut ei voi osallistua ryhmäkoulutukseen, on peruutus tehtävä viimeistään 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistumista ei peruuteta ollenkaan tai peruminen tehdään koulutuksen alettua, peritään koko koulutusmaksu varatusta paikasta. Alle viikon ilmoittautumisajalla peruutusaikaa ei ole.

Muutoksista tai peruutuksesta ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse. Koulutuspalvelut Jirka Vierimaan vastatessa koulutuksen peruuntumisesta, maksetut kurssimaksut palautetaan ilmoittautuneille. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Koulutuspalvelut Jirka Vierimaa pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Yksityisohjaus

Yksityisohjaukseen ilmoittautuminen voidaan tehdä kotisivuilla olevan lomakkeen ohella myös sähköpostitse tai puhelimitse. Osallistujalle lähetetään lasku sähköpostitse ensimmäisen koosteen yhteydessä.

Mikäli asiakas keskeyttää yksityisohjauspaketin ensimmäisen tapaamisen jälkeen, veloitetaan häneltä ensimmäisen tapaamisen hinta. Sairastapauksissa koulutusten aikataulua voidaan siirtää tai koulutusmaksu palauttaa käyttämättömiltä osin erillisen sopimuksen mukaan.

Tilauspalvelut

Tilauspalveluiden tarjouspyynnöt voidaan tehdä kotisivuilla olevien lomakkeiden ohella myös sähköpostitse tai puhelimitse. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen varauksesta vastaavalle henkilölle lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus.

Mikäli varaus peruutetaan, se tulee tehdä viimeistään kahta kalenteriviikkoa (14 pv) ennen palvelulle sovittua ensimmäistä ajankohtaa.

Ilmoittautuminen

Hyväksyn ilmoittautumis- ja peruutusohjeet