Koiran silmin ihmisen liike on täynnä rinnakkaisia, peräkkäisiä ja päällekkäisiä vihjeitä. Harmoniaa voi kuitenkin harjoitella.

12 kontaktipeliä on monipuolinen kurssi, joiden aikana koirasi oppii mukautumaan liikkumiseesi mm. lähtöjen, nopeutusten, hidastusten, äkkijarrutusten, viivästelyjen, kääntymisten, kiirehtimisten ja väistöliikkeiden avulla. Kontaktipelien avulla opit vahvistamaan omaan liikkumiseesi kuuluvien vihjeiden merkityksiä ja käyttämään niitä koiran näkökulmasta ymmärrettävästi.

Kontaktipelien oppiminen ja toistaminen on helppoa ja nopeaa. Ne ovat muodostuneet vuosien aikana lukuisten koiraihmisten asettamien toiveista, koulutustavoitteista ja haasteista. Kontaktipelaamista voidaan soveltaa todella monipuolisesti.

Kurssi sopii yleisesti koiran aktivointiin, pentujen ja nuorten koirien arkitaitojen opettamiseen sekä harrastuskoirien perustaitojen harjoitteluun. Kurssi on ikärajaton ja se sisältää yhteensä viisi tunnin mittaista harjoituskertaa.

Voit jo ennen kurssia arvailla, mitä tapahtuu esimerkiksi harjoituksissa nimeltä Raketti, Laiskamato, Pole & Rofe, Autopilotti ja Jojo.

Pentukurssi

 • 5 x 1 h ryhmätapaamista
 • Ryhmäohjaus
 • KEVÄT 2021: ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin
 • Tampere
 • 150 € (sis. alv. 24%)

Kontaktipelikurssilla liikutaan paljon, joten taukoalustan opettaminen voi tuoda toivottua tasapainoa harjoitteluun kotona ja muissa paikoissa. Tutustu Maltti on valttia -blogitekstiin, jossa esitellään selkeät osatavoitteet paikallaan odottamisen harjoitteluun pinoutuvien häiriötekijöiden aikana.

Ilmoittautuminen

  Yksityisohjaus:

  OngelmapakettiHarrastuspakettiPentupakettiYksityisohjaus etävastaanottona


  Hyväksyn ilmoittautumis- ja peruutusohjeet