Nuorten koirien arkitottelevaisuuskurssilla harjoitellaan perustaitojen yleistämistä erilaisiin paikkoihin ja tilanteisiin.

Harjoituksissa keskitytään ensisijaisesti kontaktiin, hihnakäyttäytymiseen, paikallaoloon ja niiden yleistämiseen.

Kurssi on tarkoitettu alle 2-vuotiaille koirille omistajineen ja se sopii myös pentukurssin jatkoksi. Harjoituskerrat järjestetään ulkona oikean elämän tilanteissa Tampereella. Aloitamme helpommista ympäristöistä ja sovimme ryhmälle sopivista paikoista kurssin edetessä.

Yleistäminen tarkoittaa harjoituksen kopioimista yhdestä paikasta toiseen. Sen myötä koira oppii esimerkiksi odottamaan paikallaan ja ohittamaan toisia koiria missä tahansa. Perustaitojen harjoittelu tekee myös uusien taitojen kouluttamisesta helpompaa.

Arkitottelevaisuus nuorille koirille

 • 5 x 1 h ryhmätapaamista
 • Ryhmäohjaus
 • KEVÄT 2021: ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin
 • Tampere
 • 150 € (sis. alv. 24%)

Harjoittelun taustatueksi voit lukea Ollaan ihmisiksi koiran kanssa -artikkelin, joka valaisee koiran näkökulmaa koulutusasioissa. Sinnikkyyden kouluttamisesta löydät puolestaan hieman teknisemmän artikkelin täältä: Miten sinnikkyyttä opitaan?

Mikäli olet kiinnostunut ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta koirien koulutuksessa, tämä artikkeli käsittelee positiivista kommunikointia: Minustako paras treenikaveri?

Ilmoittautuminen

  Yksityisohjaus:

  OngelmapakettiHarrastuspakettiPentupakettiYksityisohjaus etävastaanottona


  Hyväksyn ilmoittautumis- ja peruutusohjeet