Eläinkoulutuksessa etiikka on toistuvaa päätöksentekoa!

Eläinkoulutuksen etiikka ja käytäntö -etätyöpajassa aihetta lähestytään monipuolisten keskustelu- ja pohdintatehtävien avulla. Yhtenä tavoitteena on, että osallistujat oppivat yhdistämään tieteellistä tietoa, eettisiä periaatteita ja tilannekohtaisia tavoitteita ajantasaisilla ja kriittistä tarkastelua kestävillä tavoilla. Nostamme esiin arkisia eettisiä haasteita, huomioimme rutiinien vaikutuksen niiden tunnistamiseen sekä käsittelemme ihmisen ja eläimen välistä vuorovaikutusta ja sen kuvailemista helposti ymmärrettävin tavoin.

Työpaja sisältää kolme osa-aluetta. Niiden avulla käsitellään eläinkoulutuksen tehokkuutta, turvallisuutta ja mielekkyyttä sen eri osapuolille. Workshopin aiheisiin perehdytään käytännönläheisten keskustelujen avulla, jolloin voidaan huomioida osallistujien omat tavoitteet ja uuden tiedon soveltaminen konkreettiseen toimintaan eläinten kanssa.

Työpajan osa-alueet:

1) Eläinkoulutuksen uudet eettiset periaatteet ja niiden tausta
2) Hyvinvointi vastuina, kokemuksina ja mahdollisuuksina
3) Virheetön oppiminen suunniteltuna ja käytännössä

Työpaja on tarkoitettu eläinten parissa työskenteleville ja eläinkoulutuksesta kiinnostuneille. Osallistujilta toivotaan kiinnostusta eläinkoulutuksen kehittämiseen vuorovaikutteisemmaksi sekä avoimuutta ja keskusteluintoa ajankohtaisia eläinkoulutuksen aiheita kohtaan.

Huom! Rajoitettu osallistujamäärä – varaa pian paikkasi ilmoittautumislomakkeen kautta.

Työpajan tiedot

  • to–pe 16.–17.9.2021 klo 9–15
  • 5–8 osallistujaa
  • 290 € / hlö, sis. alv 24 %

LISÄTIETOA

Osallistujille lähetetään noin viikkoa ennen infokirje, josta saat tarvittavat tiedot Zoomin käytöstä. Työpajassa osallistujat ovat ääni- ja videoyhteydessä kouluttajaan ja toisiinsa, joten varmistathan verkkoyhteytesi ja laitteidesi toimivuuden etukäteen.

TILAUSLUENNOT

Verkkoluentoja ja -opetusta järjestetään ryhmille myös tilauksesta. Voit kysyä lisätietoa yhteydenottolomakkeen kautta!

Ilmoittautuminen

    Yksityishenkilöille:

    OngelmapakettiHarrastuspakettiPentupakettiYksityisohjaus etävastaanottonaEläinkoulutuksen etiikka ja käytäntö -etätyöpaja 16.–17.9.2021


    Hyväksyn ilmoittautumis- ja peruutusohjeet