Hyödynnä oppimisen asiantuntijan osaamista osana tavoitteellista harjoitteluasi omassa lajissasi

Ajankohtainen tilanne: Yksityisohjaus jatkuu normaalisti ohjeistukset tarkasti huomioiden. Lue lisää: Miten koronavirus vaikuttaa toimintaamme? Huomaathan, että yksityisohjauspaketit ovat saatavilla myös ympäri Suomen etävastaanottoina helppokäyttöisen Zoom-videoyhteyspalvelun kautta paikasta riippumatta.

Harrastuspaketti on yksityisohjausta, jossa voit harjoitella yksin tai parina kaverisi kanssa. Harjoitusten sisältö ja paikat sovitaan tilanteen mukaan. Harrastuspaketti parikoulutuksena on ollut viime vuosina suosittua, sillä kaverin kanssa esiemerkiksi lajitavoitteita on motivoivaa viedä eteenpäin.

Koiran kanssa harrastaminen tarjoaa parhaimmillaan mukavaa ja vauhdikastakin tekemistä kummallekin osapuolelle. Harrastuspaketin aikana ohjaan teitä yhteisessä harrastuksessa, sen aloittamisessa tai toimin valmentajana kisoihin tähtääville harrastajille. Harrastaminen voi tarkoittaa yhtä lailla koiran kanssa kilpailemista koiraharrastuslajeissa, yhteistä urheiluharrastusta tai vaikkapa koiran kouluttamista kotiapulaiseksi tai hyödylliseksi työkaveriksi sille soveltuviin tehtäviin. Mahdollisuudet ovat laajat, lähes rajattomat!

Harrastuspaketti

 • 4 x 1 h yksilöllistä tapaamista
 • Yksityisohjaus
 • Ajat ja paikat sovitaan koulutuksen alkaessa
 • Pirkanmaan seutu
 • 490 € (sis. alv. 24% ja matkakulut)

HKI | TKU | PITKÄNMATKALAISET
Yksityisohjausta saatavilla joustavasti, ajat ja paikat sovitaan erikseen. Kysy lisätietoa ja kauden aikataulua!

ETÄVASTAANOTOT VERKOSSA
Yksityisohjauspaketit saatavilla myös paikasta riippumatta etävastaanottoina helppokäyttöisen Zoom-videoyhteyspalvelun kautta.

– Tottelevaisuuskoulutuksen liikkeitä – Käyttäytymiskokeen (BH) osa-alueita – Koiran totuttaminen ihmisen esiintymis- ja kilpailujännitykseen – Erilaisia vetoharrastuksen muotoja, kuten koirajuoksua, -trekkingiä, -pyöräilyä ja -hiihtoa – Hajuerottelua, kuten sienten tai kolikoiden etsimistä, tunnistamista ja ilmaisua – Latautumista nopeisiin urheilusuorituksiin, esimerkiksi agilityn taukokäyttäytyminen – Pitkäkestoisempaa stressinhallintaa koiraurheilussa, esimerkiksi AD-kokeen pyöräily- ja tottelevaisuusosiot – Suojeluharrastukseen liittyviä taitoja – Koiran opettaminen avustajaksi tai kotiapulaiseksi – Koulutustekniikkaa, kuten sujuvan toiminnan sheippaamista ja käyttäytymisketjujen rakentamista – Koulutusprosessin hallintaa, kuten häiriöharjoittelua tai pitkäkestoisen toiminnan rakentamista

Millainen on hyvä harjoitus? Mitä asioita pitää ottaa huomioon, kun halutaan kouluttaa jokin asia koiralle todella hyvin? Artikkelissa  Hyvä harjoitus vie huipulle esitellään käyttäytymisen neljä ulottuvuutta, joiden avulla koiran koko potentiaali saadaan vapautettua.

Ilmoittautuminen

  Yksityishenkilöille:

  OngelmapakettiHarrastuspakettiPentupakettiYksityisohjaus etävastaanottona

  Hyväksyn ilmoittautumis- ja peruutusohjeet