Koiranpentu oppii jokaisesta kokemuksestaan ja se tutustuu aktiivisesti maailmaan jokaisena valveillaolon hetkenä.

Ajankohtainen tilanne: Yksityisohjaus jatkuu normaalisti ohjeistukset tarkasti huomioiden. Lue lisää: Miten koronavirus vaikuttaa toimintaamme? Huomaathan, että yksityisohjauspaketit ovat saatavilla myös ympäri Suomen etävastaanottoina helppokäyttöisen Zoom-videoyhteyspalvelun kautta paikasta riippumatta.

Pennun koulutus onkin parasta aloittaa heti luovutusikäisenä tai pennun muuttaessa uuteen kotiin. Silloin sen käyttäytymistä voidaan jo varhaisessa vaiheessa ohjata pysyvästi toivottuun suuntaan.

Pentupaketti on yksityisohjausta, jonka aikana pennulle tarjotaan yksilöllisesti parhaat eväät tulevaan elämään. Harjoittelemme käytännönläheisesti juuri teidän arjessanne tarvittavia perustaitoja. Tavoitteenasi voi yhtä lailla olla aikuisena tyytyväinen ja hyvin sopeutunut kotikoira tai jo pennusta saakka suunnitelmallisesti ohjattu harrastuskaveri.

Hyvät pentuajan kokemukset ja onnistuneet harjoitukset vaikuttavat merkittävästi koiran käyttäytymiseen aikuisiässä. Yhdessä opitut taidot, koiran ja ihmisen välinen vuorovaikutus sekä koiran hyvinvointi ja opitut stressinhallintakeinot ovat kaikki lähtöisin pentuaikana vakiintuneista tavoista. Pentuaikana opitut perustaidot auttavat myös murrosiän myllerryksessä.

Pentupaketti

 • 4 x 1 h yksilöllistä tapaamista
 • Yksityisohjaus
 • Ajat ja paikat sovitaan koulutuksen alkaessa
 • Pirkanmaan seutu
 • 490 € (sis. alv. 24% ja matkakulut)

HKI | TKU | PITKÄNMATKALAISET
Yksityisohjausta saatavilla joustavasti, ajat ja paikat sovitaan erikseen. Kysy lisätietoa ja kauden aikataulua!

ETÄVASTAANOTOT VERKOSSA
Yksityisohjauspaketit saatavilla myös paikasta riippumatta etävastaanottoina helppokäyttöisen Zoom-videoyhteyspalvelun kautta.

– Luoksetuloa – Mukana kulkemista – Ohitustilanteita – Luopumista ja itsehillintää – Leikkimistä – Yksinoloa – Omalle paikalle rauhoittumista – Maltillista vieraiden tervehtimistä – Koiraurheilulajien alkeita – Lapsen ja koiran välistä vuorovaikutusta – Muiden koirien kanssa harjoittelua – Jännittäviin asioihin tutustumista koulutuspelien avulla – Motoriikkaa kehittäviä koulutuspelejä – Vaihtokauppaa ruokakupilla, puruluilla ym. – Käsittelytilanteita ja kynsien leikkaamista – Arkielämää helpottavia perustaitoja – Koulutuksen tekniikkaa

Harjoittelun taustatueksi voit lukea Ollaan ihmisiksi koiran kanssa -artikkelin, joka valaisee koiran näkökulmaa koulutusasioissa.

Ilmoittautuminen

  Yksityishenkilöille:

  OngelmapakettiHarrastuspakettiPentupakettiYksityisohjaus etävastaanottona


  Hyväksyn ilmoittautumis- ja peruutusohjeet