Nopea päätöksenteko kuuluu eläinkouluttajan vahvuuksiin.

Ratkaisujen tekeminen koulutuksen aikana vahvistaa menetelmällistä osaamista ja tekee kouluttamisesta rennon tuntuista ja näköistä. Tämä kurssi on tarkoitettu kouluttajan taitojen kehittämiseen koirien kanssa.

Kurssilla harjoitellaan käytännön kouluttamista ja nopeaa, mutta harkintaan perustuvaa päätöksentekoa. Osallistujat opettelevat kouluttamaan koiria itse sekä ohjaamaan niiden kouluttamista oman suunnitelmansa ja omien havaintojensa mukaisesti.

Kurssilla hyödynnetään eläinkoulutuksessa tehokkaaksi todettua shaping-tekniikkaa ja monipuolista positiivista vahvistamista. Kurssi on valtaosin käytännöllinen, mutta sisältää lyhyitä ja keskustelulle avoimia luentoja.

Huom! Kurssilla rajoitettu osallistujamäärä ja vain koirakkopaikkoja. Kurssi pidetään lämpimässä koulutushallissa Ylöjärvellä.

Kurssi sisältää neljä koulutuspäivää eri teemoista:

1. Mahdollisuudet: Ihmiset koulutettavan eläimen sosiaalisena ympäristönä

2. Improvisaatio: Positiivisen vahvistamisen edut ja kompastuskivet

3. Hyvinvointi: Yksilölliset toimintavalmiudet

4. Valinta: Eläimelle yksilöllisesti toteutettu koulutus

Shaping-kurssi edistyneille

  • 4 x 7h koulutuspäivää koulutushallissa
  • Ryhmäkoulutus
  • lauantai 6.10.2018, lauantai 3.11.2018, lauantai 1.12.2018 ja lauantai 5.1.2019 klo 11-18
  • Ylöjärvi
  • 490 € + hintaan lisätään alv. 24%

Kurssi on tarkoitettu eläinalalla toimiville ja shapingiin jo tutustuneille kouluttajille. Kurssin tavoitteena on harjoitella tekemään perusteltuja päätöksiä käytännön koulutustilanteissa.

Kouluttajan työssä ja tehtävissä kohdataan jatkuvasti tilanteita, jotka eivät kuulu käsikirjoitukseen. Jokainen tilanne voidaan ratkaista usealla erilaisella tavalla. Oman tyylin kehittäminen tuo itsevarmuutta tositilanteisiin!

Ilmoittautuminen

Hyväksyn ilmoittautumis- ja peruutusohjeet