Joskus yhteiselo koiran kanssa ei suju aivan odotusten mukaisesti.

Monien keinojen kokeilusta huolimatta ongelmallinen käyttäytyminen ei muutu, vaan saattaa tavanomaisesti pysyä yllä tai jopa vaikeutua. Ajan myötä omat keinot ja jaksaminen voivat olla vähissä ja koiran kanssa tekeminen ei enää tunnu mukavalta.

Koiran käyttäytyminen on aina yleiskuva sen hyvinvoinnista. Tarjoamani ratkaisut parantavat monipuolisesti ihmisen ja koiran väliseen luottamukseen perustuvaa yhteistyötä. Harjoittelu soveltuu erinomaisesti myös uuteen kotiin muuttaville koirille, koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kohentamiseen tai sairasta koiraa kuntouttaville.

Ongelmakoulutus on ratkaisuihin keskittyvää ja kokonaisvaltaista. Käytännön harjoitukset perustuvat monipuoliseen palkkioiden käyttöön, jolloin koko koulutusprosessi voidaan toteuttaa ilman ongelmakäyttäytymistä lietsovia rankaisu- ja pakkokeinoja. Nykyaikainen tutkimustieto ja silminnähtävät tosiasiat tukevat koulutusmenetelmien ainutlaatuista tehokkuutta.

Ongelmapaketti

  • 4 x 1 h yksilöllistä tapaamista
  • Yksityisohjaus
  • Ajat ja paikat sovitaan koulutuksen alkaessa
  • Pirkanmaan seutu
  • 320 € (alv. 24%)

HKI | TKU | PITKÄNMATKALAISET
Yksityisohjausta saatavilla joustavasti, ajat ja paikat sovitaan erikseen. Kysy lisätietoa ja kauden aikataulua!

– Luoksetuloa häiriötilanteissa – Hihnakäyttäytymistä erilaisissa ympäristöissä – Ohitustilanteita mm. koirien, ihmisten, hiihtäjien ja rullaluistelijoiden kohdalla – Yksinoloa ihmisten työpäivien aikana – Omalle paikalle rauhoittumista vieraiden aikana – Vahtimisen hallintaa ja vieraiden tervehtimistä kotiovella – Koiraurheilulajeja hyvinvoinnin tasapainottamiseksi – Lapsen ja koiran välisiä pelisääntöjä ja yhteistyötä – Useamman koiran samanaikaista ohjaamista – Uuteen kotiin tai koirakaveriin sopeutumista – Vaihtokaupan tekemistä ruokakupilla, puruluilla ym. – Molemminpuolista turvallisuutta käsittelytilanteissa – Arkielämää helpottavia perustaitoja – Koulutuksen tekniikkaa

– Elämänmuutosta ongelmakoirasta harrastuskoiraksi ja mukavaksi lenkkikaveriksi – Turvallista ja tasapainoista elämää koiran kanssa – Nykyaikaista ja kattavaa käsitystä koiran käyttäytymistä – Monipuolisia käytännön taitoja koiran opettamiseen omassa arjessa – Parempaa suoritustasoa harrastuksissa – Tarkempaa keskittymiskykyä ja nopeampaa oppimista koulutustehtävissä – Mahdollisuutta osallistua ja onnistua ryhmäkoulutuksissa

Erilaisissa ongelmatilanteissa koettu häpeä on hyvin yleistä, vaikka siitä puhutaankin ääneen vain harvoin. Klikkaamalla tästä löydät Hävettääkö? -artikkelin, josta voit lukea koiranomistajien kokemasta häpeästä sekä asiakkaideni kokemuksista.

Ilmoittautuminen

Hyväksyn ilmoittautumis- ja peruutusohjeet